Purasana Ryžový vegan proteín, neutral (400 g)
Hypoalergénny zdroj proteínov z ryže bez GMO
€ 25,49
(€ 63,73 / kg, vr. 20% DPH. - plus poštovné)
Vlastnosti
- rastlinný zdroj organických bielkovín
- bez sóje, laktózy a lepku
- vegan
Č. produktu: PU-PROTPP09, Obsah: 400 g, EAN: 5400706614689
Popis
Tento organický ryžový proteín je bohatý na vitamíny, minerály a esenciálne aminokyseliny. Ryžový proteínový prášok neobsahuje sóju, laktózu ani lepok, takže je vynikajúcim zdrojom bielkovín pre vegetariánov, vegánov, alergikov, súťažných a rekreačných športovcov.
Odporúčaná konzumácia: zmiešajte 1½ plnej odmerky (30-35 g) proteínového prášku v shakeri alebo mixéri s 300-350 ml mlieka, rastlinného mlieka
(najlepšie prirodzene sladký ryžový, mandľový, špaldový alebo ovsený nápoj alebo sladený sójový nápoj), ovocného džúsu alebo smoothie a asi 15 sekúnd pretrepávajte. Okamžite vypite. Alebo ho použite na obohatenie proteínových kokteilov, raňajkových cereálií, müsli, chleba, pečiva alebo strúhanky.
Výrobca: | Purasana |
---|---|
Forma: | prášok |
Druh stravy: | vegan |
Druh produktu: | shake a proteín |
Vlastnosti: | vegan |
Pokyny na skladovanie: | skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu svetla |
Odporúčaná denná dávka sa nesmie prekročiť.
Nutričná hodnota
Nutričná hodnota | pre/na 100 g |
---|---|
Energia/energetická hodnota | 1432 / 342 kj / kcal |
Tuk | 3,5 g |
z toho Nasýtené mastné kyseliny | 1,9 g |
Sacharidy | 0,5 g |
z toho Cukor | 0,5 g |
Vláknina | 4 g |
Bielkovina | 75 g |
Soľ | 0,5 g |
Zložky
Aminokyselinový profil
Zložky | pre/na 100 g |
---|---|
L-alanín | 4,78 g |
L-Arginin | 6,78 g |
Kyselina L-asparágová | 7,23 g |
L-cysteín | 1,82 g |
Kyselina L-glutámová | 14,5 g |
Glycín | 3,6 g |
L-Histidin | 1,12 g |
L-izoleucín | 3,61 g |
Leucín | 6,84 g |
L-Lysin | 2,58 g |
L-Methionin | 2,4 g |
L-Phenylalanin | 4,58 g |
L-Prolin | 3,92 g |
L-serín | 4,02 g |
L-Threonin | 2,96 g |
L-Tryptophan | 1,1 g |
L-tyrozín | 4,53 g |
L-Valin | 4,72 g |
Zloženie
- 100 % Ryžový proteín [1]
- Z kontrolovaného ekologického pestovania